2/15/2005

Welcome to Estonia

Täna tegin Cosumer Behaviour kursuse raames kahetunnise presentatsiooni, mis on kursuse kohustuslik osa. Kui grupp peale seminari laiali läks, sain tuttavaks ühe Saksa tüdrukuga, kes kuulnud, et ma olen Eestist, tegi salatseva näo ja küsis, kas see on tõsi, et Eesti tüdrukud panevad oma koti ja asjad ööklubis põrandale ja tantivad ringis ümber kuhja?

Noh ööklubi-inimesed, mis teil enda kaitseks öelda on? Et veel õli tulle valada, pean mainima, et ma olen seda isegi kuulnud, et nii tehakse. Ühesõnaga, armsad imagokujundajad, disainerid ja teised hipimeelsed - Eestit tuntakse siin pikkuskraadidel sugugi mitte meie looduse, hansalinnade või kauni sügise järgi.

Veel olulisi asju - sain Saksa poisi käest teada, et Highlanderi pubil on avatud ka teine korrus, kus asuvad piljardilaud, kaks noolemängu ja lauajalgpall. Kohe lähen ja piilun järgi.

Maksuameti tuludeklaratsiooni täistin täna kah ära - millalgi varsti on siis kahe poeskäigu jagu pappi oodata - täielik pettumus. Vähemalt sain teada, kui palju ma aastaga teenisin - pettumus number kaks.

Olge tublid.

P.S. Blogger.com on uue kommenteerimise süsteemi valmis saanud - proovige järgi. Enam ei pea accounti omama, et nimelist kommentaari lisada.

4 Comments:

At 12:07 PM, Anonymous Anonüümne said...

Häh...meie ajal küll Highlanderil teist korrust polnd:( kuidas nii saab!!!...pean sellest asjaosalistele teatama...

 
At 6:15 PM, Blogger Lauri said...

Pole ise veel teist korrust ausaltöeldes vaatama jõudnud, kuna välistudengite absoluutseks lemmikuks on ööklubi nimega Metamorfoos. Istusin seal esimesel õhtul, kuulasin Hollandi technot ja unistasin Rockist. Kasvatan neid siin jõudumööda pubiusku ümber.

 
At 9:56 AM, Anonymous Anonüümne said...

Metamorfoos'iga meenus sihuke asi et need hollandlased kutsusid seda hellitavalt Meta'ks, kippudes seejuures eeeee-d pikalt venitama...keskool tuli siis hoopis meelde :)

 
At 2:23 AM, Blogger Leopold said...

Ööklubiinimeseks ennast ei pea, aga muarust panevad neiud ikka igal maal oma asjad (käekotid/roosad kraed/nahkpiitsad) põrandale ning &otdile;õtsutavad ennast siis muusika taktis. Võibolla neil Saksamaal pole lihtsalt asju?

 

Postita kommentaar

<< Home