2/14/2009

New York stand up comedy


Eile õhtul õnnestus käia ehedat NY Stand Up comedy't vaatamas. (Muide, kas keegi teab sellele fraasile kodukeelset vastet? Püstijalahuumor??? :)) Igatahes, ma olen selle zanri suur austaja, aga seni pidanud piirduma videoklippidega netis.

West 79 street'il asuv Comedy Club on päris laheda atmosfääriga koht. Selline Tartu Zavoodi või Tallinna Levika sarnane koht.

Ukse taga on alati sajameetrine saba. Sees juhatab kohanäitaja kohtadele, mida on pikkade laudade taga vast pisut alla saja. Dringid serveeritakse mõnusalt nii kuidas juhtub - minu sisse kallatud Jim Beamid tulid näiteks kõik pika jalaga veiniklaasis :) Minutipealt õigel ajal tuleb esimene kutt lavale ja läheb andmiseks.

Verbaalselt said peksa kõik, kes ette jäid, alates esimeses reas istuvatest Briti neiudest kuni Obama ja kanepimaia Michael Phelps'ini välja. Kogu poolteist tundi kestnud seti vältel suudeti tempo nii üleval hoida, et kogu aeg oli kõht kõveras.

Kes külastada plaanib, sel tasub arvestada, et õhtu eelarve saab olema meie kohalikes tugrikutes kusagil 1000 eegu lähedale (piletid, mingi miinimum drinkide arv per naase jms.), aga asi on tugevalt seda väärt.

Sildid: