2/07/2006

Läbi raskuste tähtede poole

Seitse-kaheksa tundi autosõitu, viis tundi tööd Läti kontoris ja kohtumist LMT inimestega, olen elus esmakordselt Vilniuses. Silma on jäänud siiani kaks asja:

a) Vilnius on selgelt ilusam ja loogilisem linn kui Riia ja ka Tallinnaga läheb neis kategooriates tihedaks rebimiseks.
b) Tartust Vilniusesse on autoga ääretult tülgastavalt pikk sõit ja ühtki alternatiivi sellele ei eksisteeri. Tahab natuke ajude ragistamist, et järgnevateks kuudeks siin aeg-ajalt töötamise logistika sisse töötada.

Siit hotellitoa vaikusest on mul aga eriline isiklik heameel esitleda tänase päeva tegijat. Sweet, dude - sweet!

3 Comments:

At 10:08 AM, Blogger *uri said...

Sinna leetu läheb kaua jah, kui juba Läti kontorisse jõudmiseks sul 7-8 tundi autosõitu oli.
Aga muidu on Vilnius kena jah. Kuigi mul on alati raskusi seal mõnda head kohvikut leida. + et nad panevad kõigi kohvikute peale wifi leviala sildi, sest kuskil läheduses on Telekomas ühe masti püsti ajanud. Ükskord käisin 3 kohvikut läbi enne kui normaalselt töötava wifi kätte sain.
Mine astu ka Cili Kaimasest läbi, selline okei söögikoht/kõrts, normaalsed hinnad, aga peamine vaatamisväärsus on ikka see, et neil on konstantselt uksetaga järjekord.
Tahad sõpradega mõne õlle võtta, siis pead 15 min järjekorras seisma ja järgi mõtlema, aga pärast saad süüa ja vaadata kuidas teised vesistavad.
Ja ausõna, leedu viin on hea.

 
At 2:57 PM, Blogger Lauri said...

Ma vedelesin kaks õhtut jah mingis Cilis, aga ainult ühel neist seisin 10 min sabas. Niiöelda, tegin süsteemile ära.

Üldiselt ütleks nagu meie mees Rootsis, et väga "luogiline linn".

 
At 3:58 PM, Blogger Mikk said...

Vaidleksin vastu... Riia on küllaltki loogiline linn. Ja kidnlasti palju ilusam linn kui Tallinn. Vilniusega võrdlema ei hakka kuna loodetavasti saan kuu pärast sinna esimest korda minna. Praegu pole käinud.

 

Postita kommentaar

<< Home