12/24/2004

Karlsson katuselt

Kes ei ole selline Karlssoni fanaatik, et umbes viis korda raamatut on viitsinud läbi lugeda, on kindlasti vähemalt Anu Lambi esituses teleteatri-Karlssoniga kohtunud.

Enne kui väikevennast ja Karlssonist koosnev liikuv telk koos taskulambiga elutuppa jõudis, laulsid Bettan (kas see võis lavastuses äkki Piret Tali olla?) ja tema uus poiss seal ühte lembelaulu.

(Ma võin muideks pea anda, et see poiss oli seesama tegelane, kes oli meeslaulja kunagi '90-te Eesti diskogigandis Duubel+. Tuntud muusikasõbrale ka sellise megahiti kaudu nagu "Numbri valin" :)

Igatahes, olgu siin Riinu abiga ära toodud selle dueti sõnad:


BETTAN: Sa ütle mul, mis on sul mõttes.

POISS: Kas meeldin sul?

BETTAN: Oojee, miks mitte.

POISS: Sa oled kihvt.

BETTAN: Oojee, kas ausalt?

POISS: Kas meeldin sul?

BETTAN: Oojee, kui kaua?


KOOS: Alles üleeile kokku saime -
ei tundnud teineteist.
Täna pärastlõunaks sõbrad said meist -
oojee oojee miks mitte.


POISS: Kas meeldin sul?

BETTAN: Oojee, miks mitte.

BETTAN: Kas meeldin sul?

POISS: Oojee, miks mitte.

Siit alates oli liikuv telk, mis varjas Väikevenna nägu - mida Bettan polnud lubanud elutoas näidata, aga telgi seest tehniliselt seda näha polnudki - jõudnud toa keskele ja Väikevend karjus: Bettanile meeldivad kõik poisiiiiiid!

Igatahes, kui teinekord tuleb peale romantikatuju, siis võite vabalt endale armsate inimestega viisi üles võtta. Viisi jaoks vaadake etendust, improviseerige või küsige minult.

Vihjeid veel niipalju, et laulmise tonaalsust peaks iseloomustama kerge häbelikkus salmides ja teatav agressiivsus refrääni ajal. Poisil on kostüümiks tutiga valged põlvikud, sandaalid ja potisinised lühikesed püksid, mis lõpevad juba seal, kus mõnedel veel osad asjad välja võivad paista.

Oojee, miks mitte!