11/25/2004

Järgmised kaks kuud palun mind mitte häirida...

Täna see siis algab... juba mitu kuud on õhk ootusest elektrit täis olnud. Täna ma lähengi sellel aastal esimest korda jääle! MHG esine väljak on valmis valatud. Ma olen superärevil - tööst ja muudest suurte inimeste asjadest ei tule just liiga palju välja.

Kell seitse rokime vennaga juba väljakul - ainult natuke üle kahe ja poole tunni ongi veel aega.

Auuuuuuuuu :)



3 Comments:

At 7:56 PM, Blogger Leopold said...

Mis värk see on et nii vara juba korralik talv.. mina pean seni siin +10 sees ratast nühkima ja lootma, et nagu juba Erika Salumäe igipôlisele rivaalile Gunda Niemannile, tuleb see ka mulle jää peal abiks. Vôi siis mitte.

Mis tuletab mulle meelde, et 3 aastat tagasi Uri käest laenatud uisud on ikka veel minu käes.

Panen selle puhul kohe oma kaasatoodud hokisärgi siin esmakordselt selga ja lähen vaatan ühed Simpsonid.

 
At 10:46 PM, Blogger Lauri said...

Jah - niipalju siis hokist täna, aga ilm on viisakas. Täna lõi korraks küll üle nulli, aga siis läheb jälle kohinal -15 peale tagasi nagu üks hästikasvataud talv kunagi.

Sõudmishooaeg hakkab seamaal vist lõppema?

 
At 2:15 AM, Blogger Leopold said...

Sõudmishooaeg ei lõpe siin iial. Lund lubatakse 2 korda aastas, üks nähvakas käis pool päeva ära eelmine neljapäev. Esimesed regatid on alles sel nädalavahetusel - kui viitsib saab linna minna ja mônes baaris õlut rüübates paariks sekundiks oma kolledzhi paati näha. Tõenäosus selleks on nullilähedane.

Ja auuuuuuuuu minu poolt ka hokile. Katsu endale kuskilt selle Calgary venna Leopoldi särk sebida, saad ka vinge nime omale selja peale ja kõik sõbrad tahavad Sinuga mängida ;)

 

Postita kommentaar

<< Home