11/27/2004

Mis mõttes?

2 kiiret igapäevamüsteeriumi muusikast:

a) Miks ma kuulen aeg-ajalt kohaliku televisiooni poolt pakutavatest muusika edetabelisaadetest kommentaare: "... viis oli väga hea, sõnum väga huvitav ja kõik oli väga hea, aga hea lugu see ei ole, sest video oli jama."

Milleks kurat on vaja muusikavideosid - kellele neid tehakse ja mille kuradi pärast? Muusika on kunstiliik, mida tajutakse läbi kuulmisaistingu, punkt. Kui tahate naljakaid liikuvaid pilte näha, siis minge kinno.

b) Miks oh miks on 50% metalibändidel, kes teevad rasket muusikat vaja ennast ümbritseda sellise metali klisheeks kujunenud sümboolikaga. Miks teie plaadiümbristel peab olema veri, neetidega naised, kes parasjagu omal veene läbi lõikavad ja must masendus hõljumas kõige selle kohal.

Miks kurat on vaja ennast värvida ja silmade ümbrus süsimustaks võõbata? Miks on vaja olla selline masendunud musta riietatud saatanajünger?

Cheer up guys - kogu see mörin ja kogu see muusika, mida te teete on ju väga cool. Lihtsalt olge orginaalsemad - pange oma plaadiümbrisele näiteks üks lõbus siili pilt ja kandke vahelduseks kontserdil havai särke.

Muide, Metsatöll, olgu teie muutumise teel innustuseks - nemad, alustuseks, ei laula ainult sellest, kuidas tahaks kangesti ennast viiel erineval moel ära tappa. Proovige teie ka - kui alguses päris välja ei tule, tehke suitsiidikatsetest ainult pooled laulsõnad või ainult esimesed salmid.

Ja vastutasuks plaanin mina jälle tulla teie üritusele, nii et saame koos rokenrollida - kui tahate mulle vastu vaielda, siis mina olen see valgete botaste, värvilise t-särgi ja ilma kaelarihmata kutt lava ees.

Ja üks naistemüsteerium ka:

Palun miks te ei kanna kleite? Okei, mõistlik, aga siis kui talv otsa saab ja suvi tuleb ja ei ole enam külm. Kleidiga naine on mitu korda kenam ja seksikam kui teksastega - milleks seda tõsiasja ignoreerida, vastu punnida ja mässata loodusseaduste vastu.

Olge palun mõistlikud...

2 Comments:

At 4:16 PM, Blogger Leopold said...

Gooti (roki)peerudest on rohkem juttu siin ja siin.

Kas Sa siis käiksid ka mööda death metal moshe kui Su venna bänd seal juhuslikult peaesinejaid poleks?

Ja naised kannavad kleite. Päriselt. Ise nägin ükspäev. Vôi oli see seelik..

Siili pilt ka Sulle: (sellise ymbrisega plaadi ostaks ma isegi siis, kui selle taga peituks Dynamint)

Ta pilti otse ei lasknud panna, kliki selle peale siis näed.
Ja kui Sa kôikidest muudest maailma asjadest aru saad - miks Tarzanil habet pole??

 
At 8:49 PM, Blogger Lauri said...

Ohoo... kõigest siis järjekorras.

Nõustun kodanik maddoxiga, kes tõi kogu gootika-alase taustsüsteemi minuni niiöelda "in a nutshell". Hea ja vajalik töö.

Ma arvan, et päris gooti vendade üritusi niisama ei külastaks, segaverelisi pidusid mööda käiks üksi ka.

Mina pol juba vist sajandeid kleidiga naist näinud ja süvenevad miinuskraadid väljas lükkavad õhkõrna lootust veel kõvasti edasi. Lähen piilun, kas madalamaades on olukord parem.

Ja vastus miljoniküsimusele - Tarzanil polnud habet sellepärast, et gorillanaistele ei läinud see peale ja ta lasi näo epileerida.

 

Postita kommentaar

<< Home