5/14/2005

Fish, chips and mushy peas.

Käisime Leol külas ja sellepärast pole ma ka mõnda aega siia miskit uut öelnud. Olid eriti toredad peaaegu kaks nädalat. Kaks päeva olime Londonis ja kaks päeva Cambridge's - piilusime Leo elamist ja olemist.

London on lahedam kui ma seda Tiiu-Mai Loko reisist mäletan - tõenäoliselt sellepärast, et oma isiklik ajagraafik ja ise avastamine on alati tänuväärsem kui lasta end bussiga kõigest huvitavast korraks mööda sõidutada.

Kuna erinevate põhjuste kokkulangemise tõttu otsustasime eile õhtul tänasest kolmeks päevaks rendiautoga Pariisi ja Luksemburgi sõita, siis panen Inglismaa pildid enne minekut üles ilma pika jutu ja seletamiseta.

Siin on siis esimene seeria, kus on segamini esimesed päevad Maastrichtis ja põhiliselt esimese Londoni päeva klõpsud. (3,4 MB) Siit leiab meie Londoni teise päeva (5,3 MB) ja siit viimased kaks päeva Cambridge's (1,9 MB), kus me käisime kolledzeid vaatamas ja Cam'i jõel "puntimas". (Kuidagi ei meenu selle sõna Eestikeelne vaste, aga piltidelt on aru saada, mis me teeme.)