11/29/2006

Palun poisiks!

Käisin millalgi oktoobris Wazzap'07 turunduskonverentsil. Mulle meenus paar seal lahatud reaalset case-study't nüüd, mil võtsin juhtumisi lahti TÜ majandusteaduskonna aine "turunduse strateegiline juhtimine" ühe loengu raames ette loetud presentatsiooni nimega kliendi analüüs.

TÜ majandusteaduskonna turundusloengute taseme kohta on mul juba mõnda aega oma arvamus, aga mida mu silmad peavad nägema.

Karm värk kui teoreetiline baas, mida koolis õpetatakse on nii räigelt elukauge ja iseenese piiratusse takerdunud. Ettevõtluses on panused auditooriumiga võrreldes kõrgemad - kõik turvalised ja ära kastreeritud käsitlused peaksid ju pigem sealt sündima. Sama loogika alusel ootaks jällegi seda, et ülikoolis, kus kaotada on ainult kõvakettaruum ja valge paber, mängitakse cutting-edge ideedega.

Palun mis on selle aine kood, mis Tartu Ülikooli majandusteaduskonnas seletab tudengitele arusaadavalt ja õigesti lahti ostukäitumise alused.

"Palun poisiks!", ahastas seastunud normees, kes üle muru käis.

Ma võin kasvõi oma riiulist paari raamatut paljundada anda, kui nad lubavad mitte pannkoogiste näppudega lapata ja vastutasuks prindivad välja ja põletavad avalikult kõik sellised presentatsioonid.

Sildid:

1 Comments:

At 2:40 PM, Blogger *uri said...

"mis on selle aine kood, mis Tartu Ülikooli majandusteaduskonnas seletab tudengitele arusaadavalt ja õigesti lahti ostukäitumise alused"
LOL

 

Postita kommentaar

<< Home