2/22/2006

Quest for the holy oatmeal porridge

Kuna Ülikooli vanas kohvikus minu arvuti enam kohaliku wifiga ei ühendu, siis üksi ma seal enam hommikust söömas ja tööpäeva alustamas ei käi. Täna jõudsin linna alles peale hommikust squashi ja püüdsin siis umbes kell 9:50 otsida alternatiivi, kus oleks olemas mingi hommikusöögimenüü + töötav õhuinternet.

Peale neljandat-viiendat-kuuendat pubi/kohvikut jõudsin äratundmisele, et rohkem hommikusöögi kohti Tartu kesklinnas Raekoja platsi lähiümbruses ei olegi. Kell 11 paistab olema kõige popim aeg avamiseks. Kõrtsidest saame aru, aga uus kohvik nimega Catwalk on menüüsse lisanud nn. hommikusöögi menüü: majapuder aprikoosidega ja kohv. Isegi kui ma oleks kohe peale avamist esimene klient, kes sisse tormab, on kell 11 paar tundi liiga hilja. Neil, kes alles siis ärkavad ei tohiks mikromajanduse tõdede järgi olla niipalju raha, et väljas süüa :)

***

Täiesti teisest teemast uudis aga Guinnessi-sõpradele: teie lemmikõlle tootjad (täpsemalt nende turundusinimesed) kirjutavad nüüd ka ajaveebi, mida õhtuse pindi kõrvale sirvida kõlbab.

1 Comments:

At 1:58 PM, Blogger *uri said...

Ja kui tunnistad, et oled väljaspoolt UK-d siis sinna sisse ei pääse...
Kui paned, et remember the details for future visits, siis ei saa seda riigi valikut enam muuta ka.

 

Postita kommentaar

<< Home